Online UPS системи SALICRU - серия ADAPT

Online UPS системи SALICRU - серия ADAPT

Модулността е нещо, необходимo при приложения, изискващи сигурност, увеличаване или намаляване на мощностите, както и лесна поддръжка и по-ниски разходи за експлоатация (телекомуникации, DPC, железопътen сектор, изчислителни центрове).

 SLC ADAPT серията на SALICRU се състои от модули 10kVA, 15kVA, 20kVA, 25kVA и 30kVA UPS и дава възможност за разширения на мощностите в различни конфиграции, благодарение на пълната модулност на системата, без изключване на системата (hot-swappable) и без необходимостта от инструменти, в конфигурации до 900 KVA. Един централизиран контролен модул отговаря за комуникацията, конфигурацията и мониторинга на системата. Системата се допълва с централизиран байпас, който доставя на консуматорите с най-доброто захранване.

Гъвкавостта на SLC ADAPT серията позволява на множеството й формати да се адаптират към условията, благодарение на своите конфигурации в subracks до 10 модула за интеграция в съществуващ шкафове или в готови стелажни шкафове, които включват входни / изходни превключватели и обслужващ байпас  (батериите могат да бъдат разположени в същия шкаф, или в допълнителни шкафове, в зависимост от необходимата мощност и автономия на конфигурацията).

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
SLC-ADAPT MOD
UPS модул от 10 до 30 kVA ..
Цена с ДДС: 0,00лв.
ADAPT 3 модула
Модулен шкаф за до 3 UPS модула - до 60kVA, включва контрол..
Цена с ДДС: 0,00лв.
ADAPT 6 модула
Модулен шкаф за до 6 UPS модула - до 120kVA, включва контрол..
Цена с ДДС: 0,00лв.
ADAPT 10 модула
Модулен шкаф за до 10 UPS модула - до 300kVA, включва контро..
Цена с ДДС: 0,00лв.