Политика на поверителност

Политика за поверителност за онлайн магазин GDPR
Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни
Обща информация

От 25 май 2018 г. влезе в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

“Еврогруп-33” ЕООД отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: “Еврогруп-33” ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: BG115822682
Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. “България” 4, секция Д-5
E-mail: office@eurogroup-33.com
Телефон: 032/664 311

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни

“Еврогруп-33” ЕООД събира и обработва Вашите лични данни само и единствено, за да Ви предложи нашите продукти и/или да Ви изпрати оферта по предлаганите от нас продукти и услуги, като изрично получава Вашето съгласие.

“Еврогруп-33” ЕООД спазва следните принципи:
  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.
Ограничение на целите на обработване

Видове данни, които “Еврогруп-33” ЕООД събира
Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Цел за която се събират данните: изпращане на оферта по предлаганите от нас стоки и услуги

“Еврогруп-33” ЕООД не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
– разкриват расов или етнически произход;
– разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
– генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Срок на съхранение на личните Ви данни

“Еврогруп-33” ЕООД съхранява Вашите лични данни 300 дни след изпращане на поръчката.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни
Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от “Еврогруп-33” ЕООД за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Право на достъп

Вие имате право да изискате и получите от “Еврогруп-33” ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Право на коригиране или попълване

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до “Еврогруп-33” ЕООД.

Право на изтриване

Вие имате правото да поискате от “Еврогруп-33” ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а “Еврогруп-33” ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.

Право на ограничаване

Вие имате право да изискате от “Еврогруп-33” ЕООД да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.

Право на преносимост

Вие можете да поискате от “Еврогруп-33” ЕООД директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от “Еврогруп-33” ЕООД

Изберете полета за показване. Другите ще бъдат скрити
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Кликнете отстрани за скриване
Сравни