ДГ VISA, серия POWERFULL-S, с двигатели BAUDOUIN

Цена с ДДС 0.00лв.

Дизелови електрогенератори с висока мощност, оборудвани с шумоизолиращ, влагозащитен кожух. Налични в различни мощности и конфигурации.

За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.

Изчерпан

Модел

Тип

Обезшумен

Напрежение

400V/230V AC

Честота

50 Hz

Информация за генераторите

Постоянна мощност без ограничение във времето за използване

1150kVA ÷ 2080kVA

920kW ÷ 1664kW

Изходяща мощност при stand by режим, до 1 час на всеки 6 часа

1250kVA ÷ 2250kVA

1000kW ÷ 1800kW

Фактор на мощността

0.8

Размери

В зависимост от мощността

Капацитет на резервоара

Стандартно се доставя без разервоар, има опция за 400 л. резервоар, монтиран на рамата..

Тегло

В зависимост от мощността

Обороти

1500 rpm

Информация за двигателя

Производител

BAUDOUIN (Франция)

Тип

Дизел

Регулатор

Електронен

Консумация на гориво

В зависимост от мощността

Акумулатор

24V

Алтернатор

Производител

STAMFORD

Тип

Безчетков

Прецизност

±1%

Стандартно оборудване

Стандартното оборудване включва

Стандартното оборудване включва - обезшумен, влагозащитен кожух, контролен панел GUARD REVOLUTION, АВР табло, оразмерено според съответната мощност, дизелов двигател и алтернатор, монтирани на обща рама, върху виброизолиращи тампони, регулатор на оборотите, акумулаторни батерии, зарядно устройство, подгряващо устройство, CE сертификати.

Възможни опции

Допълнително оборудване

Според изискванията на клиента могат да се поръчат редица екстри, включващи: софтуер и хардуер за дистанционно наблюдение и контрол през LAN, софтуер и хардуер за мониторинг през GSM, резервоар с различен капацитет, система за автоматично дозареждане от външен резервоар, оборудване за синхронна работа, табло за работа в паралел на няколко генератора и др.​

Спецификации на ДГ Powerfull S

Отзиви

Все още няма отзиви.

Добави отзив

Quick Comparison

SettingsДГ VISA, серия POWERFULL-S, с двигатели BAUDOUIN removeДГ VISA, серия GALAXY-GO, с двигатели DOOSAN removeДГ VISA, серия GALAXY-GO, с двигатели PERKINS removeДГ VISA, серия GALAXY-VM, с двигатели JOHN DEERE removeДГ VISA, серия Galaxy, с двигатели IVECO removeДГ VISA, серия POWERFULL-B, с двигатели FPT-IVECO remove
NameДГ VISA, серия POWERFULL-S, с двигатели BAUDOUIN removeДГ VISA, серия GALAXY-GO, с двигатели DOOSAN removeДГ VISA, серия GALAXY-GO, с двигатели PERKINS removeДГ VISA, серия GALAXY-VM, с двигатели JOHN DEERE removeДГ VISA, серия Galaxy, с двигатели IVECO removeДГ VISA, серия POWERFULL-B, с двигатели FPT-IVECO remove
Image
Rating
Price Цена с ДДС 0.00лв. Цена с ДДС 0.00лв. Цена с ДДС 0.00лв. Цена с ДДС 0.00лв. Цена с ДДС 0.00лв. Цена с ДДС 0.00лв.
Stock

Изчерпан

Изчерпан

Изчерпан

Изчерпан

Изчерпан

Изчерпан

AvailabilityИзчерпанИзчерпанИзчерпанИзчерпанИзчерпанИзчерпан
Add to cart

Description
Дизелови електрогенератори с висока мощност, оборудвани с шумоизолиращ, влагозащитен кожух. Налични в различни мощности и конфигурации. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Дизелови електрогенератори открит тип, с възможност за монтаж на шумо и влагозащитен кожух след време. Налични в различни мощности и конфигурации. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Дизелови електрогенератори открит тип, с възможност за монтаж на шумо и влагозащитен кожух след време. Налични в различни мощности и конфигурации. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Дизелови електрогенератори с шумоизолиращ, влагозащитен кожух от ново поколение, със силно подобрена шумоизолация GALAXY VM. Отговарят на последните европейски норми за екология. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Дизелови електрогенератори с шумоизолиращ, влагозащитен кожух GALAXY. Налични в различни мощности и конфигурации. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Дизелови електрогенератори открит тип, серия Powerfull-B. Налични в различни мощности и конфигурации. За по-подробна информация и конкретна оферта, моля, използвайте формата ни за контакт.
Content
Weight
DimensionsНямаНямаНямаНямаНямаНяма
Additional information