За Нас

“ЕВРОГРУП-33” ЕООД е инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания, предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи с широк спектър от приложения.

“ЕВРОГРУП – 33” ЕООД предлага високо-технологични продукти на водещи производители, прилагащи стандарти за качество и одобрения за работа като ISO 9000, 9001, IEC, VdS, TUV, EC, UL и др. – гаранция за високото качество на изделията. “ЕВРОГРУП – 33” ЕООД предоставя на клиентите си пълния инженеринг на фирмите производители и разполага с обучени специалисти, които решават на високо професионално ниво широк кръг от въпроси по осигуряването на надеждно и защитено електрозахранване за нуждите на разнородни потребители на електрическа енергия. “ЕВРОГРУП – 33” ЕООД извършва широка гама от дейности и услуги по предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз на инсталираните системи.

Продуктовата ни листа включва пълна гама захранващи устройства – стационарни, специализирани и с общо предназначение, като дизел генератори и зарядни устройства, инвертори, UPS устройства,  захранвания с акумулаторни батерии от различни електрохимични източници, както и комплексни системи за захранване и защита на консуматорите. Предлагаме оловно-киселинни, никел-кадмиеви, капсуловани и отворен тип акумулаторни батерии, както и портативни и мобилни пакети от литиеви, никел-металхидридни, сребърно-цинкови, цинково-въздушни и други акумулаторни батерии. Тяхното високото качество е гаранция за надеждност и икономичност на предлаганите решения в дългосрочен план, при ниско ниво на съотношението цена/експлоатационен живот.

 

КАЧЕСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ

 “ЕВРОГРУП-33” ЕООД е сертифицирана по ISO9001:2015. Изградената система за управление на качеството е насочена към пълното удовлетворяване нуждите на клиентите в съответствие с техните изисквания, а така също с приложимите нормативни и законови актове.

“ЕВРОГРУП – 33” ЕООД осигурява пълен гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите продукти на територията на цялата страна, предлагайки обслужване на високо професионално ниво от обучени и сертифицирани специалисти и в съответствие със сервизната политика на производителя.

Наши специалисти са обучени в централите на ONIS VISA – Италия, Salicru – Испания, Legrand UPS – Франция и Comex UPS – Полша.

За гарантиране на коректни партньорски отношения, “ЕВРОГРУП – 33” ЕООД има сключена Застраховка професионална отговорност.

Избери полета за показване. Другите ще бъдат скрити
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Кликни отстрани за скриване
Сравни